TERVEYDELLISTÄ JALKOJENHOITOA UUDELLAMAALLA

Teemme terveydellistä jalkojenhoitoa tällä hetkellä Hyvinkään hoitolassa, mutta meidät saa kätevästi tilattua laitoskäynnille niin Hyvinkäällä, Vantaalla kuin Keravallakin. Kotikäyntejä teemme tällä hetkellä Hyvinkäällä sekä Vantaalla Korson ja Koivukylän suuralueilla. Varaathan koti ja laitoskäynnit aina puhelimitse tai sähköpostilla.

Terveydellinen jalkojen hoito tähtää jalkojen hyvään terveyteen, jalkaongelmien akuuttiin hoitoon ja ongelmien ennalta ehkäisyyn. Meiltä saat ammattimaisen ja huolehtivan akuuttihoidon lisäksi hoitosuunnitelman ja omahoidon ohjausta.

Terveydelliseen jalkojen hoitoon voi varata joko 30, 45, 60 ja 75 minuutin ajan. Lisäksi palveluihimme kuuluu diabeetikon jalkojen riskiluokitus ja jalkaterapeuttinen tutkimus ja arviointi. Jos et ole varma minkä pituisen ajan tarvitset niin voit olla meihin yhteydessä, ja voimme arvioida yhdessä hoidon keston tarvetta. Ensimmäisellä käynnillä suosittelemme usein varaamaan 60 minuutin ajan. Jos hoitotyö kestää lyhyemman ajan niin meillä maksat vain tehdystä hoitotyöstä. Jos jalkaongelma on turvallisesti hoidettavissa oman hoidon ohjauksella, niin emme varaa turhaan uusia hoitokertoja.

Kaikki jalkaterapeuttimme ovat Valviran rekisteröimiä ammattilaisia ja me kuulumme valtakunnalliseen Kanta -rekisteriin, johon jokainen hoito kirjataan. 

PALVELUT

-Terveydellinen Jalkojenhoito 

-Diabeetikon jalkojen riskiluokitus

-Iho ja kynsimuutosten hoito

-Ortoosit

-Jalkojen kiputilat mm. plantaarifaskiopatia, hermopinteet, vaivaisen luu, vasaravarpaat